Huidverbetering

Als u zich goed voelt, hoort uw huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval. Rimpels, acne (littekens), couperose en huidverslapping kunnen uw huid ontsieren. Daardoor ziet u er minder goed uit en kunt u bovendien ouder lijken dan u bent. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug. Om precies te weten van welke behandelingen uw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse, zodat we precies weten waar uw huid het meest van zal opknappen. En zodat u na de behandeling écht verschil ziet.

Huidverbetering met bellapeel

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een meest natuurlijke, minst ingrijpende methode, die pigmentvlekken, vale en doffe huid, littekens en acné verleden tijd maken. Een zachte, pijnloze peeling die uw weer doet stralen.
.
Lees meer
bindweefselmassage - People & Beauty

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.
Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om…
.
Lees meer
Bio-Peeling - People & Beauty

Bio-peeling

De Bio-peeling behandeling is een unieke biologische kruidenpeeling van Neoderma, ontwikkeld door een dermatoloog/kosemetoloog en gebasserd op een combinatie van algen, puur natuurlijke kruidenvezels en…
.
Lees meer