Huidproblemen

couperose

couperose

Couperose houdt in dat er kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch zijn verwijd. Couperose is een vaak voorkomende maar onschuldige aandoening.

Hoeveel couperose behandelingen in….

 

Lees meer

Wratjes en steelwratjes

In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor wratten weghalen en steelwratjes verwijderen. Steelwratjes of fibromen zijn kleine ‘aangroeisels’ die op het gezicht, in de hals, in de oksels of op andere lichaamsplekken kunnen voorkomen.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken weghalen met de Tele-Gone is een doeltreffende behandeling.
Pigmentvlekken ontstaan door plaatselijke ophopingen van pigment.

Door blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, acne, genetische factoren, bepaalde ziektes en …

Acne - People & Beauty

Acne

Wanneer heb je acne? Als er hier en daar een (jeugd) puistje zit? Nee, kenmerkend voor acne is dat er verschillende huidafwijkingen aanwezig zijn. Zoals meeëters (comedonen) pustels (puisten) papels(pukkels) en nodus (bulten of ontstekingen) Meeëters of comedonen…

Lees meer

Coronavirus 

Lieve klanten,coronavirus - People & Beauty

 

De een vind het onzin, de ander neemt het serieus. Wij willen in ieder geval voor jou en voor ons zelf zorgen, voor een veilige werkomgeving en een 2e lockdown voorkomen. Daarom dragen wij een mondkapje.

Wij willen jou als klant graag vriendelijk toch dringend vragen om ook een mondkapje te dragen als je bij ons in de salon komt.

Wij hopen op jouw begrip.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Lieve klant,

Helaas… n.a.v. de nieuwe maatregelen rond Covid-19 zijn wij  genoodzaakt onze prachtige salon wéér te sluiten en weer in de meest drukke periode van het jaar.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in onze salon. Alle afspraken die t/m 14 januari in onze agenda staan verwijderen wij niet. Zo kunnen wij op volgorde werken na deze lock down.

Onze producten en cadeaubonnen zijn te bestellen via info@peopleenbeauty.nl en kunnen op afspraak worden opgehaald of zullen wij bezorgen.

Mocht je vragen hebben over de reeds gemaakte afspraak, kun je altijd mailen naar info@peopleenbeauty.nl of telefonisch contact opnemen.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Global Curl voor na 2 - People

Wil jij je krullen ook perfect hebben?

.
Wij hebben een unieke kniptechniek speciaal voor krullend haar, zodat je krullen perfect vallen en je meer krullen krijgt als nooit tevoren.
.
.
Meer informatie