Pedicure

Wil jij ook die mooie verzorgde voeten hebben? De pedicure bij People & Beauty heeft de oplossing voor jou.

Voor veel mensen is de pedicure iemand die ze niet nodig denken te hebben, maar is dat wel zo? Heeft niet iedereen baat bij een pedicure behandeling? En waarom zou ik naar een pedicure toe moeten?

Een  behandeling is meer dan alleen maar problemen aan de voet verhelpen, de pedicure kan ook samen met u problemen voorkomen door de voeten regelmatig te behandelen en te verzorgen.

Natuurlijk kunt u ook naar de pedicure van People & Beauty komen omdat u pijnlijke voeten heeft of omdat u last heeft van eelt, een kalknagel of een likdoorn. Ook als u veel en intensief sport is het raadzaam om regelmatig naar de pedicure te gaan, aangezien de voeten zwaar belast kunnen worden tijdens het sporten of door het vele lopen.

Maar ook als er (nog) geen problemen zijn moet u goed voor uw voeten zorgen omdat u bijvoorbeeld uw voeten graag laat zien in een open schoen, omdat u slippers of open schoenen draagt voor uw werk.

Wij helpen u graag om een likdoorn te verwijderen, kalknagels te behandelen of eelt te verwijderen.

Tijdens een behandeling door onze pedicure worden de nagels en de nagelriemen verzorgd en wordt er eelt verwijderd onder de voeten. Ook specifieke klachten zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en likdoorns kunnen worden behandeld. Als u wilt kunt u uw teennagels aan het einde van de behandeling laten lakken.

Ben jij ook toe aan mooie verzorgde voeten? kom dan naar People & Beauty, dé pedicure in Heiloo.

ingegroeide nagel - Pedicure People & Beauty

Ingegroeide nagel

Een ingegroeide nagel (unguis incarnatus) komt meestal voor aan de grote teen en geeft veel klachten. De zijkanten van de nagel zijn sterker gebogen en drukken op de onderliggende huid. De huid raakt geïrriteerd en kan gaan ontsteken. Er ontstaat dan een rode, warme en pijnlijke zwelling naast de nagel. Wat later…

.
.

.
Lees meer
schimmelnagel - Pedicure People & Beauty

Kalknagel

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd. Het is dan ook een schimmelinfectie aan je nagels. Kalknagels komen zowel bij je vingernagels als teennagels voor. De infectie begint meestal bij één nagel en verspreidt zich daarna. De klachten van schimmelnagels of kalknagels verergeren……

.
.

.
Lees meer
Likdoorn - Pedicure People & Beauty

Likdoorn

Een likdoorn wordt ook wel eksteroog of clavus genoemd. Het is een pijnlijke eeltplek die zich in de meeste gevallen aan de voet bevindt. Likdoorns komen vaak voor. Vrouwen hebben vaker een likdoorn dan mannen. De reden hiervoor is dat veel vrouwen te nauwe schoenen dragen. Meestal……

.
.

.
Lees meer

NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

nb-icon-001

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!