Pedicure

Wil jij ook die mooie verzorgde voeten hebben? Bij People & Beauty vind je pedicure van Heiloo en heeft voor jou de oplossing.

Voor veel mensen is de pedicure iemand die ze niet nodig denken te hebben, maar is dat wel zo? Heeft niet iedereen baat bij een pedicure behandeling? En waarom zou ik naar een pedicure toe moeten?

Een  behandeling is meer dan alleen maar problemen aan de voet verhelpen, de pedicure kan ook samen met jou problemen voorkomen door de voeten regelmatig te behandelen en te verzorgen.

Natuurlijk kan je ook naar de pedicure van People & Beauty in Heiloo komen omdat je pijnlijke voeten hebt of omdat je last hebt van eelt, een kalknagel of een likdoorn. Ook als je veel en intensief sport is het raadzaam om regelmatig naar de pedicure te gaan, aangezien de voeten zwaar belast kunnen worden tijdens het sporten of door het vele lopen.

Maar ook als er (nog) geen problemen zijn moet je goed voor jouw voeten zorgen omdat je bijvoorbeeld jouw voeten graag laat zien in een open schoen, omdat je slippers of open schoenen draagt voor je werk.

Wij helpen graag om een likdoorn te verwijderen, kalknagels te behandelen of eelt te verwijderen.

Tijdens een behandeling door onze pedicure worden de nagels en de nagelriemen verzorgd en wordt er eelt verwijderd onder de voeten. Ook specifieke klachten zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en likdoorns kunnen worden behandeld. Als je wilt kan je jouw teennagels aan het einde van de behandeling laten lakken.

Ben jij ook toe aan mooie verzorgde voeten of wil je van jouw kwaal af? kom dan naar People & Beauty, dé pedicure in Heiloo.

schimmelnagel - Pedicure People & Beauty

Kalknagel

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd. Het is dan ook een schimmelinfectie aan je nagels. Kalknagels komen zowel bij je vingernagels als teennagels voor. De infectie begint meestal bij één nagel en verspreidt zich daarna. De klachten van schimmelnagels of kalknagels verergeren……

.
.

.
Lees meer
Likdoorn - Pedicure People & Beauty

Likdoorn

Een likdoorn wordt ook wel eksteroog of clavus genoemd. Het is een pijnlijke eeltplek die zich in de meeste gevallen aan de voet bevindt. Likdoorns komen vaak voor. Vrouwen hebben vaker een likdoorn dan mannen. De reden hiervoor is dat veel vrouwen te nauwe schoenen dragen. Meestal……

.
.

.
Lees meer

Coronavirus 

Lieve klanten,coronavirus - People & Beauty

 

De een vind het onzin, de ander neemt het serieus. Wij willen in ieder geval voor jou en voor ons zelf zorgen, voor een veilige werkomgeving en een 2e lockdown voorkomen. Daarom dragen wij een mondkapje.

Wij willen jou als klant graag vriendelijk toch dringend vragen om ook een mondkapje te dragen als je bij ons in de salon komt.

Wij hopen op jouw begrip.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Lieve klant,

Helaas… n.a.v. de nieuwe maatregelen rond Covid-19 zijn wij  genoodzaakt onze prachtige salon wéér te sluiten en weer in de meest drukke periode van het jaar.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in onze salon. Alle afspraken die t/m 14 januari in onze agenda staan verwijderen wij niet. Zo kunnen wij op volgorde werken na deze lock down.

Onze producten en cadeaubonnen zijn te bestellen via info@peopleenbeauty.nl en kunnen op afspraak worden opgehaald of zullen wij bezorgen.

Mocht je vragen hebben over de reeds gemaakte afspraak, kun je altijd mailen naar info@peopleenbeauty.nl of telefonisch contact opnemen.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Global Curl voor na 2 - People

Wil jij je krullen ook perfect hebben?

.
Wij hebben een unieke kniptechniek speciaal voor krullend haar, zodat je krullen perfect vallen en je meer krullen krijgt als nooit tevoren.
.
.
Meer informatie