Kapsalon

Wil jij ook een mooi en stijlvol kapsel? Bij kapsalon People & Beauty kunnen wij jou hierbij helpen.

Met People & Beauty weet je zeker dat je haar goed zit!

Welkom bij People & Beauty, dé kapsalon in Heiloo voor advies, styling en verzorging van jouw haar. Of het nu gaat om knippen, stylen, hairextensions of het verven van jouw haar, Bij People & Beauty, dé kapsalon in Heiloo ben je hiervoor aan het juiste adres.

Haar wat goed zit en verzorgd is, is belangrijk voor je totale uitstraling. Het geeft aan hoe je je voelt en zegt ook iets over jou als persoon.

De wijze waarop je je haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan je zelfvertrouwen en kan een grote invloed hebben op hoe je je in het dagelijks leven voelt. Bij ons in de kapsalon gaan wij voor het maximale resultaat om jou die geweldige uitstraling te geven zodat jij je goed voelt en zelfverzekerd voor de dag kan komen.

Daarnaast geven wij een professioneel advies over onze verzorgingsproducten om jouw haar ook thuis optimaal te kunnen verzorgen en je haar mooi en gezond te maken en te houden.

Om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste knip, verf en styling technieken gaan onze kappers meerdere keren per jaar op training. Hierdoor kunnen wij jou blijven verrassen met de mooiste kapsels de nieuwste kleuren en het beste advies.

Wij schrijven met regelmaat leuke, interessante en leerzame blogs over alles wat met haar en verzorging te maken heeft. Deze kan jij lezen door hier te klikken.

People & Beauty biedt een compleet assortiment van professionele haar producten aan die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype en elke haarconditie kan worden verzorgd met ELEVEN Australia en Mediceuticals.

Wil jij ervaren hoe het is om door één van onze professionals geknipt en geadviseerd te worden? Maak dan snel een afspraak.

People & Beauty is dé kapsalon in Heiloo waar professionele kappers u graag helpen.

knippen People & Beauty

Knippen

Bij People & Beauty ervaart u een luxe haarbelevenis voor een betaalbare prijs. Wij nemen de tijd voor u en zorgen voor een goede sfeer.
Met een kopje koffie of thee bespreken we de beste mogelijkheden voor uw haar, zodat u straks stralend en naar volle tevredenheid de salon verlaat.

Lees meer
hairextensions

Hairextensions

Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van People & Beauty. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en…
.
Lees meer

Krullen knippen

Een mooie bos goed vallende krullen, dat wil toch iedereen! Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd die gezegend is met zo’n mooie bos krullen . Ze kunnen dan ook soms letterlijk met hun handen in het haar zitten.
Voelen jouw krullen pluizig en futloos aan, springt het alle kanten op, is het daarom niet…..
.
Lees meer
Verven kapsalon - People & Beauty

Verven

Eva Professional maakt het door jaren van onderzoek, door veeleisende technici en vooraanstaande kappers mogelijk een compleet aanbod van kleurtinten te bieden die aan alle verwachtingen van een professional voldoen. De producten van Eva professional beperken de schade aan het haar en…
.
Lees meer

Coronavirus 

Lieve klanten,coronavirus - People & Beauty

 

De een vind het onzin, de ander neemt het serieus. Wij willen in ieder geval voor jou en voor ons zelf zorgen, voor een veilige werkomgeving en een 2e lockdown voorkomen. Daarom dragen wij een mondkapje.

Wij willen jou als klant graag vriendelijk toch dringend vragen om ook een mondkapje te dragen als je bij ons in de salon komt.

Wij hopen op jouw begrip.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Lieve klant,

Helaas… n.a.v. de nieuwe maatregelen rond Covid-19 zijn wij  genoodzaakt onze prachtige salon wéér te sluiten en weer in de meest drukke periode van het jaar.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in onze salon. Alle afspraken die t/m 14 januari in onze agenda staan verwijderen wij niet. Zo kunnen wij op volgorde werken na deze lock down.

Onze producten en cadeaubonnen zijn te bestellen via info@peopleenbeauty.nl en kunnen op afspraak worden opgehaald of zullen wij bezorgen.

Mocht je vragen hebben over de reeds gemaakte afspraak, kun je altijd mailen naar info@peopleenbeauty.nl of telefonisch contact opnemen.

Veel liefs,

Het team van People & Beauty

Global Curl voor na 2 - People

Wil jij je krullen ook perfect hebben?

.
Wij hebben een unieke kniptechniek speciaal voor krullend haar, zodat je krullen perfect vallen en je meer krullen krijgt als nooit tevoren.
.
.
Meer informatie