Kapsalon

Wil jij ook een mooi en stijlvol kapsel? Bij kapsalon People & Beauty kunnen wij u hierbij helpen.

Welkom bij kapsalon People & Beauty in Heiloo, dé salon voor styling en verzorging van jouw haar. Of het nu gaat om knippen, stylen, hairextensions of het verven van jouw haar, bij People & Beauty ben jij hiervoor aan het juiste adres.

Een goed verzorgd uiterlijk en dan in dit geval met name jouw haar is belangrijk voor je totale uitstraling. Het geeft aan hoe je je voelt, zegt ook iets over jou als persoon.

De wijze waarop je je haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan je zelfvertrouwen en kan een grote invloed hebben op hoe je je in het dagelijks leven voelt. Bij ons in de kapsalon gaan wij voor het maximale resultaat om jou die geweldige uitstraling te geven zodat jij je goed voelt.

Daarnaast geven wij een gedegen advies over onze verzorgingsproducten om jouw haar ook thuis optimaal te kunnen verzorgen en je haar mooi en gezond te houden.

People & Beauty biedt een compleet assortiment van professionele haarproducten aan die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype, elke haarconditie kan worden verzorgd met Trinity, het merk waar wij in de kapsalon mee werken.

People & Beauty is dé kapsalon voor Heiloo en omgeving

 

Met People & Beauty weet je zeker dat je haar goed zit!

knippen People & Beauty

Knippen

Bij People & Beauty ervaart u een luxe haarbelevenis voor een betaalbare prijs. Wij nemen de tijd voor u en zorgen voor een goede sfeer.
Met een kopje koffie of thee bespreken we de beste mogelijkheden voor uw haar, zodat u straks stralend en naar volle tevredenheid de salon verlaat.

Lees meer
hairextensions

Hairextensions

Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van People & Beauty. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en…
.
Lees meer
Verven kapsalon - People & Beauty

Verven

Eva Professional maakt het door jaren van onderzoek, door veeleisende technici en vooraanstaande kappers mogelijk een compleet aanbod van kleurtinten te bieden die aan alle verwachtingen van een professional voldoen. De producten van Eva professional beperken de schade aan het haar en…
.
Lees meer

NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

nb-icon-001

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!