Kapsalon

Wil jij ook een mooi en stijlvol kapsel? Bij kapsalon People & Beauty kunnen wij u hierbij helpen.

“Als je haar maar goed zit”: een veel gebruikte uitspraak die de esthetische functie van ons hoofdhaar prima weergeeft. Goed verzorgd haar is belangrijk voor je uitstraling. Het communiceert hoe je je voelt, zegt iets over jou als persoon. De wijze waarop je je haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan je zelfbewustzijn en kan van invloed zijn op hoe je je voelt in het dagelijks leven. Bij ons in de kapsalon gaan wij voor het maximale resultaat om jou die geweldige uitstraling te geven. Daarnaast geven wij een gedegen advies over onze producten om jou haar ook thuis optimaal te kunnen verzorgen en je haar mooi en gezond te houden.

People & Beauty biedt een compleet assortiment aan haarproducten die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype, elke haarconditie kan worden verzorgd met Trinity, het merk waar wij in de kapsalon mee werken.

People & Beauty is dé kapsalon voor Heiloo en omgeving

 

Met People & Beauty weet je zeker dat je haar goed zit!

knippen People & Beauty

Knippen

Bij People & Beauty ervaart u een luxe haarbelevenis voor een betaalbare prijs. Wij nemen de tijd voor u en zorgen voor een goede sfeer.
Met een kopje koffie of thee bespreken we de beste mogelijkheden voor uw haar, zodat u straks stralend en naar volle tevredenheid de salon verlaat.

Lees meer
hairextensions

Hairextensions

Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van People & Beauty. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en…
.
Lees meer
Verven - People & Beauty

Verven

Eva Professional maakt het door jaren van onderzoek, door veeleisende technici en vooraanstaande kappers mogelijk een compleet aanbod van kleurtinten te bieden die aan alle verwachtingen van een professional voldoen. De producten van Eva professional beperken de schade aan het haar en…
.
Lees meer

NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

nb-icon-001

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!